Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Zink tag specialist

VVS Frederiksberg

Zink tag

Vi monterer zink tag og facader

Valdemar Petersens Eftf. har stor ekspertise i udførelse af zink tage og facader. 

Tagarbejde i zink har længe været brugt i Europa. I Paris er ca. 80% af alle ejendommes tage belagt med zink. I Danmark har zink ofte været brugt meget prominente steder, men i de senere år er der set et stigende efterspørgsel hos danskerne i private byggerier. Zink udemærker sig ved at have en enestående kvalitet og holdbarhed. Zink-tage holder i 40 år, og er så godt som vedligeholdelsesfrie.

Zink tage er smukke, enkle og markedets mest holdbare tag-løsning. Vi har stor erfaring i montering, opsætning og etablering af zink-tage, og har bl.a. belagt hele det Kongelige Teater med zink. Se vores billedgalleri fra arbejdet her.

Vi har stort kendskab til de forskellige materialer, der anvendes i forbindelse med montering af zink-beklædning. Det er væsentligt for at sikre en korrekt og holdbar opsætning af zink. Det gælder alt fra skillelag/undertag,  træsorter/plader, kapilarvirkninger og metaller.

Vi rådgiver jer gerne i forbindelse med valg af tag, og giver glædeligt af vores viden om zinktag.

Kontakt os:

Telefon: 38341023
Mail rene@valdpetersen.dk