Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Blandingsbatteri Montering | Alt til bad, bruser & håndvask

VVS Frederiksberg

Blandingsbatteri Montering

Vi leverer, monterer og installerer dit nye blandingsbatteri

Vi leverer, monterer og installerer dit nye blandingsbatteri

Hos Valdemar Petersens Eftf. kan du få hjælp igennem hele processen, hvis du skal have monteret et nyt blandingsbatteri. Vi varetager opgaverne fra start til slut, og vi hjælper også med opgaver såsom indkøb, fragt og opsætning. Så hvis du har brug for en professionel og erfaren autoriseret VVS’er og gas- og vandmester, er Valdemar Petersens Eftf. et sikkert valg.

Herunder kan du se nogle eksempler på stærke monterings- og leveringstilbud af blandingsbatterier til henholdsvis håndvask og bruser. Vi sørger naturligvis for at afmontere det gamle, opsætte og teste det nye. Prisen for montering af blandingsbatteri er alt inklusiv (Vi bortskaffer også dit gamle, hvis ikke du vil gemme det). Vi monterer og leverer naturligvis også andre typer af blandingsbatterier. Kontakt os for specifik pris på andre modeller end de her vist.

Eurosmart Cosmopolitan Etgrebs køkkenbatteri, DN 15

Montering blandingsbatteri

Højt udløb ethuls montage
GROHE StarLight® finish
GROHE SilkMove® 35 mm keramisk patron
GROHE EcoJoy® 5,7 l/min. gennemstrømningsbegrænser
Mousseur
Indstillelig volumenbegrænser
Svingtud
Justerbar svingfelt (0°, 150°, 360°)
Fleksible tilslutningsslanger 3/8"
System til hurtig montage

Monteret & Leveret 2.400,00 kr. inkl moms

Venus - Køkkenbatteri med X-ChangeTM base

 

Blandingsbatteri Montering

Standard Egenskaber:

 

VENUS - et smukt armatur!

Der er moderne design - og så er der VENUS. Hvordan kan du modstå den? Håndtaget drejer en kvart omgang og giver ultra let betjening. VENUS leveres med X-ChangeTM som gør at du let selv kan skifet dit armatur kun ved hjælp af en umbraco nogle og Eco-klik, der gør at du sparer på vandet, hvilket er godt både for dig og miljøet.
 
Monteret og leveret:   3.200,00 inkl.moms

 

Termostatbatteri monteringOras Optima termostatbatteri afgang nedad. Forkromet uden rosetter 7160

Monteret & leveret 2.200,00 inkl. moms.

håndvaskbatteri og armaturOras Saga håndvaskbatteri 1-grebs. forkromet uden bundventil 1910

Monteret & leveret 1.700,00 inkl. moms.

 


Vi har mange års erfaring med VVS opgaver, og vi udfører vand-, varme- og sanitetsopgaver af høj kvalitet. Vi har en stor kundekreds og et godt ry, og vi varetager både små og store VVS opgaver for private og virksomheder.

Professionel hjælp til blandingsbatteri
Hvis du har brug for professionel hjælp til montering af dit blandingsbatteri, er Valdemar Petersen eftf. et sikkert valg. Vi har en lang erfaring med montering af blandingsbatterier og div. sanitet, og vi giver dig en grundig og venlig service.

Få skiftet blandingsbatteriet

Vi hjælper dig ved at belyse de funktionelle og æstetiske fordele og ulemper ved de forskellige blandingsbatterier på markedet, og vi sørger for at montere dit blandingsbatteri, så det hele fungerer, inden vi går. Hos os får du en professionel hjælp til at træffe beslutningerne i dit ombyg eller din renovering, og vi varetager gerne alle VVS-opgaverne i din proces. 

 

Kontakt os for montering af blandingsbatteri

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, en uforpligtende samtale eller et tilbud på montering af dit blandingsbatteri. Vi tager os god tid til dig, og vi giver dig den rådgivning, du har brug for, for at træffe det bedste valg. Vi har en stor viden om blandingsbatterier, og vi kender til det store udvalg. Derfor kan vi vejlede dig i at vælge det rigtige produkt, så du får præcis det resultat, du ønsker. Ring til os i dag eller send os en e-mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail. rene@valdpetersen.dk for spørgsmål, viden om vores services eller for assistance.