Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Garanti

VVS Frederiksberg

Garanti

Valdemar Petersen Eftf. er medlem af TEKNIQ. Det betyder, at alle vores kunder har en garanti for, at det arbejde vi udfører, er ordentligt. Som kunde hos os har du derfor en sikkerhed for det arbejde, som vi udfører for dig. 

For en nem og hurtig proces ved uoverensstemmelser
Som medlem af TEKNIQ er vi dækket ind under Dansk VVS Garanti, hvilket er en garantiordning for VVS arbejde. Garantiordningen sikrer, at vores kunder får sin kendelse opfyldt ved medhold i sager ved Ankenævnet for Tekniske Installationer. Så hvis din installatør hos os, meget imod vores forventning, ikke lever op til sin aftale og ikke kan opfylde kendelsen, og du får medhold i sagen ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, så er du som privat forbruger sikker på at få kendelsen opfyldt. Her er formålet at gøre processen ved uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS installatører så omkostningslave, løsningsorienterede og hurtige som muligt. 

For private forbrugere
Garantiordningen dækker udgifter på helt op til 150.000 kr. inklusiv moms, og alle private forbrugere kan klage. Det kan være i tilfælde af fejlfulde leverancer eller VVS arbejde til den private forbruger.

Klagesager
Garantiordningen kan træde i kraft, hvis du som privat forbruger forgæves har forelagt din klage over for den pågældende VVS-installatør. Her kan klagen indbringes for Ankenævnet. Det er muligt at klage over stort set