Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Sådan forebygger du mod rørskader

VVS Frederiksberg

Sådan forebygger du mod rørskader

Sådan forebygger du mod rørskader

Utætte rør i boligen kan ende med at blive en bekostelig affære og derudover koste dig rigtig meget tid, og derfor er det også afgørende, at du undgår rørskader ved at forebygge deres forekomst. Skader på rørene kan desværre være rigtig svære at identificere – og derfor er det vigtigt, at du løbende er opmærksom på uoverensstemmelser i dine regninger eller pludseligt uforklarlige udsving, så du sikrer både dig selv, din bolig og din økonomi. Heldigvis er der nogle fokusområder, du kan være opmærksom på, som hjælper dig med at undgå rørskader både her og nu og i fremtiden.

  1. Frost. Frost er en hyppig årsag til skader på rørene - især i sommerhuse, hvor der kan gå lange perioder mellem varmt vand i vandrørene. Problemet med frost er, at det kan fryse overskydende vand i rørene til is, hvorved rørene sprænges pga. det frosne vands øgede volumen. Én ting du derfor selv kan gøre for at sikre dig, at der ikke kommer skader på dine rør i sommerhuset er, at sørge for at lukke for vandet når du forlader huset, for derefter at tømme alle haner for vand indtil der ikke kommer mere vand ud af dem. Herved forhindrer du, at frossent vand udvider sig i rørene og i værste tilfælde forårsager skader på dine rør.
  2. Tæring. Tæring af rørene er en kemisk nedbrydning af rørene som i sidste ende kan medføre utætheder og rørskader. Tæring kan opstå ved forkerte samlinger eller ved ældning og giver sig visuelt til udtryk gennem rødlige plamager yderst på røret. Du kan derfor forebygge, at dine rør i sidste ende lækker, hvilket kan medføre både spild og vandskader, ved at være opmærksom på, om der er opstået tæringsskader på røret.
  3. Utætte samlinger. Forkerte samlinger kan ikke kun resultere i tæring – de kan også resultere i decideret utæthed pga. fejl i samlingen. Utætheden kan udover at tappe din pengepung også være rigtig problematisk for dit gulv, og i sidste ende medføre, at dit gulv bliver ødelagt omkring vandrøret. Vær derfor ekstra opmærksom ved ombygninger eller andre tilfælde af udskiftning af dele af røret, så du undgår et vådt gulv og en tør pengepung.

Tag VVS'eren med på råd, når du renoverer badeværelse

Et lækkert badeværelse kan gøre en mindre attraktiv bolig som fornyet, fordi det er et afgørende rum i boligen. Som et af de eneste rum i boligen er det permanent og derfor er det også ekstra vigtigt, at du træffer de rigtige valg, når du står overfor at skulle renovere badeværelset. Derfor kan det også være en rigtig god ide, at tage VVS’eren med på råd, så du sikrer dig, at dit badeværelsesønske bliver realiseret på den bedst mulige måde.

Få sparring fra starten

Sparring fra os hos Valdemar Petersen eftf. eller andre VVS’ere kan være et afgørende lod i vægtskålen i forhold til at bidrage med viden om holdbare løsninger, som tilfredsstiller både dine æstetiske og funktionelle behov for dit badeværelse. For at sikre at processen lever op til dine forventninger, kan du som privatperson med fordel indlede kontakten til din lokale VVS’er i god tid inden renoveringen forventes påbegyndt og udnytte den pågældende VVS- ekspertise som kompetent sparringspartner. Netop derfor kan det også være en rigtig god ide, at til vælge en virksomhed med et bredt kompetencefelt, sådan at du er dækket ind under alle aspekter af processen.

Fordelene ved at spænde over et bredt felt

Hos Valdemar Petersen eftf. har vi mange års erfaring med VVS-arbejde og har med vores kompetente team af medarbejdere ekspertise inden for forskellige fagområder. Fordi din badeværelsesrenovering er afgørende, tilbyder vi at hjælpe dig fra start til slut, så du slipper for indkøb, fragt og montering. Derudover bliver vi også din faste faglige sparringspartner, der hele vejen i processen kan hjælpe dig med vejledning, gode råd og erfaringsudveksling, fra start til slut. Du kan ringe eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden og indlede en uforpligtende dialog om dine ønsker og behov og lade os hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse – både her og nu, men også på sigt!