Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Kobber tag

VVS Frederiksberg

Kobber tag

Specialister i kobber tage

At udføre kobber opgaver er altid en ære. I Danmark har vi tradition for at kobber er noget der bruges på slotter, kirker og det er en traditionsbunden ægte håndværksopgave at lave kobberarbejde.

Vi har bl.a udført opgaver på Kronborg, Carsbergfondet, Islandsbrygge og Helsingør Station. Du kan se billeder af vores arbejde i vores reference billedgalleri.

Kobber er et halvædelt metal, og har stor modstandsevne overfor korrosion. Ude i atmosfæren vil det efterhånden overtrækkes med et mørktfarvet lag (patina), som beskytter kobberet mod yderligere korrosionsangreb. Det giver de karakteristiske grønne kobbertage.

Hvis det er de irerede grønne kobbertage der ønskes fra start, findes der nu mulighed for at købe for patineret kobber - således får man det smukke grønne patinerede resultat helt fra start.

Alt kobber arbejde fra Valdemar Petersens Eftf. udføres i respekt for håndværket og med øje for både de store linier og detaljerne.

Kontakt os:

Telefon: 38341023
Mail rene@valdpetersen.dk