Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Blikkenslager i Valby - Valdemarpetersen.dk

VVS Frederiksberg

Din erfarne blikkenslager i Valby

Valdemar Petersen eftf. er et erfarent blikkenslagerfirma, der leverer håndværk af en høj kvalitet i Valby og resten af København. For at sikre, at vores kunder får det optimale resultat, så tilpasser vi altid vores arbejdsprocesser og arkitektoniske løsninger efter den forestående opgaves art. Vi tager således højde for den individuelle kundes ønsker og behov, da vi mener, at god kundeservice er en vigtig del af vores profession. Vi udfører aller former for blikkenslageropgaver i Valby både til private og erhverv. Så uanset om du har brug for professionel hjælp til montering af tagrender og nedløbsrør, eller ønsker hjælp til taglægning, så er vi din blikkenslager i Valby.

Som din blikkenslager i Valby hjælper vi dig med dit næste tagprojekt

Som blikkenslager for kunder i blandt andet Valby udfører vi alt inden for tag- og facadebeklædning. Tagarbejde kan udføres med mange forskellige materialetyper, men vi har i særdeleshed specialiseret os i at anvende zink, kobber og aluminium. Disse materialer har en uovertruffen funktionalitet og æstetisk karakter, og appellerer derfor til vores håndværksmæssige stolthed.

Dit tag er et af de mest udsatte flader på dit hus samtidig med, at det udgør en vigtig del af husets æstetiske udtryk. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser i forhold til dit valg af tagmateriale. Vi kan bistå med professionel rådgivning, så du er sikker på, at tagmaterialets egenskaber lever op til dine ønsker og krav. I den forbindelse sikrer vi også, at dit valg af materiale lever op til regler omkring isolering, og at der tages højde for selve tagkonstruktionen, så dit byggeprojekt forløber som planlagt.

Vores referencer vidner om håndværk af en høj kvalitet

Grundet vores mange år i faget, har vi opbygget en særlig ekspertise, som gør os til nogle af de bedste i branchen. Dette afspejler sig i de særlige byggeprojekter, som vi har været involveret i. Vi har blandt andet været indblandet i restaureringen af mindeværdige bygninger som Det Kongelige Teater, Kronborg Slot og Carlsbergfondet.

En kompetent og sympatisk samarbejdspartner

Som erfaren blikkenslager i Valby bestræber vi os på altid at være opdateret med den nyeste viden om materialer og løsninger. På den måde kan vi sikre vores kunders tilfredshed. Derudover prioriterer vi en tillidsfuld og ærlig kommunikation med vores kunder, så de føler sig trygge i samarbejdet med os. Dette kommer til udtryk ved, at vi overholder indgåede aftaler, og holder dig opdateret, hvis der skulle forekomme uforudsete hændelser i byggeprojektet.

Så hvis du mangler en professionel blikkenslager i Valby, så ring til os eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden.