Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Montering af toilet | Få et nyt toilet - INKL montering

VVS Frederiksberg

Montering af toilet

Installation og montering af nyt toilet

Hvis du har brug for hjælp til montering af toilet, er Valdemar Petersens Eftf. på Frederiksberg et sikkert valg. Valdemar Petersens Eftf. er en autoriseret gas- og vandmester, som udfører vand, varme og sanitet af højeste kvalitet. Vi er et velrenommeret og traditionsrigtigt VVS firma, og vi varetager både små og store VVS opgaver for private og virksomheder. Vi har speciale i zink-, aluminium- og kobberarbejde, og vi udfører løbene VVS opgaver såsom etablering af badeværelser eller tagkonstruktioner i zink, kobber, aluminium og skiffer for vores kunder.

 

Installation og montering af toilet

Kontakt os for at få monteret, installeret og leveret nyt toilet på din adresse.

Herunder har vi nogle tilbud ses nogle gode tilbud på forskellige modeller af Ifö toiletter Vi monterer og installerer naturligvis også andre modeller (kontakt os for tilbud på det).  Priserne herunder er inkl. bortkørsel af gammelt toilet.

 

Ifö Spira 6260

Ifö Spira 6260 er helt uden skyllekant, Rimfree®, hvilket gør at bakterier og snavs ikke kan skjule sig og derfor er toilettet nemmere at holde rent og mere hygiejnisk end et almindeligt toilet. Toilettet har hel cisternekappe med en separat plast indercisterne. På den måde undgås kondens på porcelænet. Samtidig bliver vandpåfyldningen mere lydløs. Fresh WC tabletten, som giver duft og nemmere rengøring er standard og tilføres via skylleknappen. Sidehøjden uden sæde 42 cm. Skyllevolumen er fabriksindstillet til 4/2-liter. Indbygget s-lås. Ifö Spira har Ifös rengøringsvenlige glasur Ifö Clean og er godkendt i henhold til Nordic Quality. 

Levering og montering af toilet  4.950,00 kr inkl moms.
Toilet sæde standart hvid 650,00  kr inkl moms.

 

Montering af toiletIfö Sign 6860 lukket S-lås
Toilet med hel cisternekappe for nemmere rengøring og Fresh WC (hygiejnisk doseringsløsning i skylleknappen) som standard.Sign toilettet leveres som standard med Ifö´s specielle rengøringsvenlige Ifö Clean glasur. Toilettet fremstilles med huller til skruemontering eller uden huller til silikonelimning.
Leveres med blankforkromet trykknap og 4/2 liter dobbeltskyl. Siddehøjde 42 cm.

Monteret & Leveret: 4.700,00 inkl. Moms.

Standart Hårdt toiletsæde: 650,00 inkl. moms.

 

Ifö nyt toilet inkl monteringIfö Sign toilet 6862. Universallås
Toilet med hel cisternekappe for nemmere rengøring og Fresh WC (hygiejnisk doseringsløsning i skylleknappen) som standard. Sign toilettet leveres som standard med Ifö´s specielle rengøringsvenlige Ifö Clean glasur. Til montering med afløb fra væg eller i hjørner samt til en afløbsmuffe, der ikke er placeret lige bag toilettet.Toilettet fremstilles med huller til skruemontering eller uden huller til silikonelimning.
Leveres med blankforkromet trykknap og 4/2 liter dobbeltskyl. Siddehøjde 42.

Monteret & Leveret:  5.200,00 inkl. Moms.

Standart Hårdt toiletsæde 650.00 inkl. moms.


Toiletter monteret & leveretIfö Sign toilet 6872. Universallås, høj model
Toilet med hel cisternekappe for nemmere rengøring og Fresh WC (hygienisk doseringsløsning i skylleknappen) som standard. Til montering med afløb fra væg eller i hjørner samt til en afløbsmuffe, der ikke er placeret lige bag toilettet. 4 cm højere end standardhøjde – praktisk hvis man har svært ved at sidde ned og rejse sig op. Toilettet fremstilles med huller i skålen til skruemontering eller uden huller til silikonelimning.

Blankforkromet skylleknap og 4/2 liter dobbeltskyl. Siddehøjde 46 cm.

Monteret & Leveret:  5.600,00 inkl. moms.
Standart Hårdt toiletsæde: 650.00 inkl. moms.

 

Toiletter tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, en snak eller et uforpligtende tilbud på montering af dit toilet. Vi tager os god tid til den enkelte af vores kunder, og vi hjælper dig gerne med beslutninger og alle VVS opgaver i din proces. Om du skal have renoveret dit badeværelse, eller du står og skal bygge nyt, er vi oplagte til at varetage dine gas- og vandmester opgaver. Vi kan hurtigt og professionelt stå for monteringen af dit toilet, og vi kan varetage alle de øvrige VVS opgaver der måtte være i forbindelse med din renovering eller dit nybyg. Vi rådgiver og vejleder dig til de rigtige beslutninger, og vi hjælper dig til at se både funktionelle og æstetiske fordele og ulemper ved de Ring til os i dag eller send os en email. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Du kan læse mere om dine forskellige muligheder for
installation og montering af nyt toilet.

Alt inden for renovering af badeværelse til opførsel af nye badeværelser

Hos Valdemar Petersens Eftf. kan du få hjælp igennem hele processen fra opførslen af dit nye badeværelse eller renoveringen af det eksisterende. Vi kan varetage opgaverne fra start til slut, hvor vi også tager hånd om opgaver som indkøb, fragt og opsætning. Vi kan varetage monteringen af dit toilet og alle andre opgaver inden for vand, varme og sanitet. Så hvis du har brug for en professionel og erfaren autoriseret gas- og vandmester, er Valdemar Petersens Eftf. på Frederiksberg et oplagt valg.

Så hvis du gerne vil have renoveret dit badeværelse, eller du bygger nyt, står vi klar til at hjælpe med monteringen af dit nye toilet og diverse andre VVS opgaver. Vi rådgiver og vejleder dig til de rigtige beslutninger, og vi hjælper dig til at se både funktionelle og æstetiske fordele og ulemper ved de forskellige valgmuligheder. Alt hvad du behøver at gøre, er at vælge dit drømmebadeværelse. Så tager vi os af resten.


Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til montering af dit toilet og andre opgaver i forbindelse med dit badeværelse er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi hjælper dig til at finde den helt rigtige løsning. Vi kan besvare dine spørgsmål og gøre opgaven mere overskuelig for dig, og vi kan hurtigt rykke ud, hvis du har brug for en VVS’er til dine opgaver. Ring til os i dag for et tilbud, spørgsmål eller en snak. Du er også meget velkommen til at sende os en email. Så vender vi hurtigt tilbage til dig. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

rene@valdpetersen.dk, så vender vi hurtigt tilbage til dig. 

Vi ser frem til at høre fra dig!