Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Blikkenslager på Nørrebro - Valdemarpetersen.dk

VVS Frederiksberg

Din professionelle blikkenslager på Nørrebro

Valdemar Petersen eftf. tilbyder tag- og blikkenslagerarbejde af en høj kvalitet på Nørrebro. Vi ønsker at levere et professionelt stykke håndværk, som indfrier den enkelte kundes ønsker og forventninger. Derfor tilpasser vi altid vores arbejdsprocesser og arkitektoniske løsninger efter opgavens art, så du som kunde kan vide dig sikker på at få det optimale resultat. Som blikkenslager på Nørrebro har vi erfaring med at varetage både store og små byggeprojekter og vi henvender os derfor til private såvel som erhvervskunder.

En blikkenslager på Nørrebro med ekspertise i kobber, zink og aluminiumsarbejde

Valdemar Petersen eftf. har mange års erfaring med at udføre opgaver inden for blikkenslagerfaget på Nørrebro. Vores ekspertiseområde er tagarbejde med materialer som zink, kobber og aluminium. Det er en ære at varetage opgaver af denne art, da disse materialer har en uovertruffen funktionalitet og æstetisk karakter. Når man bygger med materialer af denne kvalitet, er man således sikret et flot tag med lang holdbarhed og minimum vedligeholdelse.

Grundet vores mange års erfaring med taglægning, har vi et stort kendskab til de forskellige tagmaterialer og deres fordele og ulemper. Du kan derfor med fordel benytte dig af vores faglige ekspertise i forbindelse med valg af materiale til dit nye tag. På den måde sikrer du dig, at tagbelægningens egenskaber imødekommer samtlige af dine ønsker og krav til taget.

Specialopgaver kan også løses

Vi har gennem årene udført en lang række forskelligartede opgaver, og vi er derfor altid friske på nye udfordringer relateret til tag- og blikkenslagerarbejde på Nørrebro. Vi har blandt andet udført tagopgaver på nogle af de mere mindeværdige bygninger i københavnsområdet, såsom Det Kongelige Teater, Kronborg Slot og Carlsbergfondet.

Hvorfor skal du vælge os?

Ved at vælge os som din blikkenslager på Nørrebro, får du en håndværker med stor faglig ekspertise og en opdateret viden om materialer og løsninger. Vi tager afstand fra de nemme løsninger, da dette som regel afspejles i det endelige resultat. Vores firma er en pålidelig samarbejdspartner, som vægter den gode kommunikation til kunden højt. Det betyder, at vi altid overholder indgåede aftaler og gør en dyd ud af at holde dig opdateret med bygningsforløbet.

Så hvis du er på udkig efter en kompetent blikkenslager, der skal stå for dit projekt på Nørrebro, så ring til os eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi kan i den forbindelse klarlægge dine ønsker og behov, og med udgangspunkt i dette finde den helt rigtige løsning til dig.