Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Tagbelægningers fordele og ulemper

VVS Frederiksberg

Tagbelægningers fordele og ulemper

Tagbelægningers fordele og ulemper

At tage aktiv stilling til din nye tagbelægning er både vigtigt i forhold til funktionalitet og æstetik, og derfor er det afgørende, at du i forbindelse med ny tagbelægning, finder ud af hvilken type tag, der matcher dine behov og ønsker bedst. Både stråtæk, zink, kobber, skiffer og aluminium har hver deres fordele og ulemper, som du som forbruger med fordel kan forholde dig kritisk til, inden du påbegynder et nyt taglægningsprojekt i enten privat eller erhvervsmæssig sammenhæng.

Som professionelle taglæggere har vi hos Valdemar Petersen eftf. kompetence, erfaring og ekspertise med de forskellige tagtyper, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende snak om netop din særlige situation, så vi i dialog kan snakke om de forskellige tagtypers specifikke fordele og ulemper.

Der er dog nogle ting, du på forhånd selv kan overveje vedr. din aktuelle situation, sådan at du gør processen og udgangspunktet lettest og mest overskuelig for dig selv i forbindelse med, at finde det helt rigtige tag til dig.

  1.  Bygningshistorie. Har bygningen der skal have nyt tag en forhistorie inden for tagmaterialevalg? For eksempel har danske kirker og slotte tradition for at være tagbelagt med kobber, hvilket både skyldes kobbers visuelle udtryksbidrag samt dets holdbarhedsevner.
  2. Bygningsstørrelse. Ønsker du ny tagbelægning på en stor bygning, er det eksempelvis relevant at tage stilling til tagmaterialets holdbarheds- og vedligeholdelsesevner. Her kan et zinktag eksempelvis være den mest ideelle løsning, med materialets gode kvalitet og holdbarhed, der sikrer taget en overlevelsesevne på op til 40 år – alle årene næsten uden at skulle vedligeholde det.
  3. Pris. Der er stor prisforskel på de forskellige tagtyper, hvilket skyldes mange forskellige ting. En god ide er derfor at overveje, om prisen skal afspejle kvalitet, detalje, æstetik eller noget helt andet.

Ved at tage stilling til bygningens forhistorie, til bygningens størrelse og til prisniveau, fremhæves åbenlyse fordele og ulemper ved de enkelte tagtyper, hvilket gør forudsætningerne for vælge rigtigt endnu bedre. Hos Valdemar Petersen eftf. vil vi meget gerne hjælpe dig med at gå endnu mere i dybden – ring til os eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden, og vi vil forsøge at hjælpe dig både forud, under eller efter et eventuelt nyt taglægningsprojekt.