Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
NYHED: Stilfuldt Armatur fra AXOR

VVS Frederiksberg

NYHED: Stilfuldt Armatur fra AXOR

AXOR FinishPlus specialoverflader

Utallige udtryksmuligheder for kvalitetsbevidste kunder

Hvis ønsket er endnu mere individualitet og integration i badets særlige stil, er AXOR FinishPlus specialoverflader med til at øge dine kunders designfrihed. Der gemmer sig en særlig værdi bag den eksklusive overflade: Opulent guld eller hemmelighedsfuld sort kan eksempelvis give et produkt en helt ny udstråling. En børstet optik kan forædle et eksklusivt miljø yderligere. Poleret nikkel giver armaturet et strejf af modernitet og kølighed. Der kan vælges mellem i alt 15 børstede og polerede standard-specialoverflader.

Robusthed og glans

Specialoverfladerne påføres produkterne med PVD-metode (physical vapor deposition), og de er betydeligt mere robuste og har en højere glans end galvanisk produceret krom. Det gør dem yderst velegnede til projektvirksomhed.
 
Ud over standard-specialoverfladerne er der mulighed for at fremstille andre ønskeoverflader og farver hos AXOR. Kontakt os for at høre om muligheder, priser og leveringstider.
 

Brillante argumenter for specialoverflader

Eksklusivitet: Specialoverfladerne giver badet et ekstravagant ydre.
Kontakt vedr. Levering samt pris på rene@valdpetersen.dk