Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Blikkenslager Frederiksberg - Alt i blikkenslagerarbejde

VVS Frederiksberg

Blikkenslager på Frederiksberg - Alt i blikkenslagerarbejde

Valdemar Petersen eftf. er en professionel blikkenslager på Frederiksberg, som kan hjælpe med en lang række opgaver inden for blandt andet blikkenslagerarbejde, VVS og tagarbejde. Vores blikkenslager er beliggende på Frederiksberg, så hvis du bor i Københavnsområdet, kan din blikkenslager hos os hurtigt rykke ud og hjælpe dig med de opgaver, du skal have løst. Hos os får du en serviceminded og kompetent blikkenslager, som rådgiver og vejleder dig i processen, så du sikrer dig at træffe de rigtige beslutninger. Alle medarbejdere hos os har den nødvendige viden og erfaring som blikkenslager til at udføre dine VVS eller blikkenslageropgaver af højeste kvalitet. Du kan derfor føle dig tryg som kunde med os som din blikkenslager.

Søger du en blikkenslager på Frederiksberg eller i andre dele af Københavnsområdet, og skal det være en kompetent og professionel blikkenslager, så er Valdemar Petersen eftf. et oplagt valg. Vores blikkenslager står klar til at give dig en venlig og grundig service og en ordentlig udførelse af dine opgaver. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale blikkenslager for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende samtale. Vi er en blikkenslager som har dig som kunde i centrum, og vi tager os gerne tid til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. Ring til din blikkenslager i dag, eller send os en mail. Så hjælper vi dig hurtigt videre med dine VVS eller blikkenslager opgaver.

Vores blikkenslager varetager
Din blikkenslager hos Valdemar Petersen eftf. på Frederiksberg kan varetage en lang række både -små og store opgaver inden for blikkenslagerarbejde og VVS. Vi har en stor ekspertise, og vi kan derfor svare på dine spørgsmål inden for vores felt og på den måde hjælpe dig til at træffe de rette valg. 

Hos Valdemar Petersen eftf. på Frederiksberg kan vi blandt andet tage os af:

Vores blikkenslager er specialiseret i zink-, aluminium- og kobberarbejde, og vi kan udføre VVS opgaver som for eksempel etablering af badeværelser. Vores blikkenslager kan også udføre opgaver som tagkonstruktioner, som vi laver i både zinkkobber, aluminium og skiffer for vores kunder. Så hvis du for eksempel skal have renoveret dit badeværelse, eller du skal bygge nyt, så kan vi hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut. Med os som din blikkenslager og VVS-installatør har du én til at tage sig af alt fra indkøb til fragt og opsætning. Alt hvad du skal gøre er at vælge, hvilke løsninger du helst vil have. 

Hvis du skal bygge et nyt badeværelse kan vi desuden tilbyde dig at lave 3D-visualiseringer af dit kommende badeværelse, så du kan se, hvordan dine løsninger kommer til at se ud. Det giver dig et helt andet præcist grundlag at træffe dine beslutninger ud fra, og med en 3D-visualisering, kan du se resultatet af dine beslutninger, allerede før vi går i gang. På den måde undgår du at ærgre dig over forkert placerede elementer og andre løsninger, der ikke fungerer i praksis. Det kan spare dig for meget tid og unødvendige omkostninger at få lavet en 3D-visualisering af dit nybyg eller din renovering, inden du går i gang. 

Hvis du skal have installeret et nyt gaskomfur, kan vi varetage både frakobling af dit eksisterende gaskomfur og opkoblingen til det nye gaskomfur. Vi udfører også indregulering og test af det nye gaskomfur.

Vi er desuden de rette at kontakte, hvis du skal have monteret et nyt blandingsbatteri. Her kan vi stå for levering, montering og installation af dit nye blandingsbatteri, så det bliver gjort professionelt og ordentligt. Vi sørger selvfølgelig også for at teste det nye, så du er sikker på, det fungerer, inden vi går. Vi har nogle stærke tilbud på montering og levering af forskellige blandingsbatterier til henholdsvis håndvask og bruser. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for tilbud eller spørgsmål til vores udvalg. Vi kan levere en lang række produkter af høj kvalitet, og vi kan tilbyde varer inden for alle prisklasser.

Om Valdemar Petersen eftf.
Valdemar Petersen eftf. er et professionelt og velrenommeret blikkenslager firma, som varetager diverse opgaver inden for vand, varme og sanitet. Vi har en stærk stabel af erfarne medarbejdere, som alle arbejder for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Vi har eksisteret i mange år, og vi har derfor en bred viden og erfaring, som kommer dig kunde til gode.

I vores hverdag har vi stort fokus på at udføre opgaver af høj kvalitet og at give vores kunde en serviceminded behandling. Det mener vi er alfa omega for en god oplevelse med os.  

Kontakt Valdemar Petersen eftf.
Hvis du har brug for en blikkenslager med stor viden og erfaring i området omkring Frederiksberg, er Valdemar Petersen eftf. det helt rigtige sted at tage kontakt til. Vi rådgiver og vejleder dig til at træffe de rigtige beslutninger, og vi hjælper dig til at se både de funktionelle og æstetiske fordele og ulemper ved de valg, du tager. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud eller hurtig hjælp til dine blikkenslager eller VVS-opgaver. Som kunde hos os kan du føle dig tryg og ovenpå, og vi sørger for at holde dig opdateret og informeret, hvis der er noget, du skal vide. Vi har dig i fokus, og vores mål er at efterlade dig glad og tilfreds efter et besøg af os. Ring til os i dag eller send os en e-mail, så vender vi tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!