Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
VVS montør i Valby - Valdemarpetersen.dk

VVS Frederiksberg

Professionel VVS-montør i Valby

Valdemar Petersen eftf. er en velrenommeret virksomhed, der har mange års erfaring med at udføre diverse VVS-opgaver i Valby. Vores mål er at levere holdbare og fremtidssikrede resultater i den højeste kvalitet. For at sikre vores kunders tilfredshed, så tilpasser vi vores arbejdsprocesser og VVS-løsninger efter den pågældende kundes ønsker og behov.

Vores ekspertiseområde favner bredt, og vi kan derfor udføre alle former for vand-, varme- og sanitetsarbejde – både til nybyggeri og ved renovering af ældre installationer. Der er ikke nogen opgave, der er for omfattende eller for simpel til os, og derfor henvender vi os både til erhvervskunder og private.

Vores VVS-virksomhed i Valby kan blandt andet varetage følgende opgaver:

Som VVS-montør i Valby varetager vi også renovering af badeværelser

Vi kan blandt andet bistå med professionel hjælp, hvis du går med en drøm om at renovere dit badeværelse. Når du får en professionel VVS-montør til at stå for installationen, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt, så du undgår ubehagelige overraskelser. Vi kan desuden være behjælpelige med råd og vejledning i forhold til selve indretningen af dit badeværelse og valget af produkter og materialer. Grundet vores mange års erfaring i faget, så ved vi, hvad der virker, og vi kan derfor sikre dig holdbare løsninger, der imødekommer dine æstetiske og funktionelle krav.

I forlængelse af vores professionelle rådgivning kan vi tilbyde 3D-visualiseringer, som gør det muligt for dig på forhånd at se, hvordan det endelige resultat bliver. På den måde kvalificeres dit beslutningsgrundlag, og du undgår at træffe beslutninger, som du på et senere tidspunkt vil ærgre dig over.

Vi leverer kvalitetsprodukter

Hvis du vælger os som din VVS-montør i Valby, så får du en samarbejdspartner, der kan varetage alle aspekter af din renovering. Det vil sige, at vi varetager alt lige fra indkøb og levering til montering. Vi kan levere kvalitetsprodukter i mange forskellige designs og prisklasser. I vores butik på Frederiksberg har du mulighed for at se vores store udvalg af toiletter, armaturer til bad og køkken, håndvaske og blandingsbatterier.

Medlem af TEKNIQ

Som professionel VVS-montør i Valby er vi interesseret i at kunne tilbyde vores kunder høj kvalitet og en god sikkerhed. Derfor er vi medlem af TEKNIQ. Det betyder, at du som vores kunde er dækket ind af TEKNIQs Garantiordning, og således har mulighed for klage, hvis du ikke er tilfreds med det udførte arbejde.

Så hvis er på udkig efter en dygtig VVS-montør i Valby, der kan give dig tryghed som kunde, så ring til os eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden.