Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Zink - kan bruges til et holdbart og æstetisk tag

VVS Frederiksberg

Zink - kan bruges til et holdbart og æstetisk tag

Zink - kan bruges til et holdbart og æstetisk tag

Med en levetid på op til 40 år og en vedligeholdelsesevne bedre end de fleste andre tagtyper, er zink et oplagt valg til store eller mellemstore bygninger, hvor hyppig taglægning dels er en omkostningsfuld, tidkrævende og besværlig affære.  

Spar penge på sigt

Hos Valdemar Petersen eftf. har vi stort kendskab til zinktagets fordele og ulemper. Vi har udført mange forskellige zinktagsopgaver, eksempelvis for blandt andet Det Kongelige Teater, valgt på en baggrund af snusfornuft og æstetisk prioritering. Begge dele er nemlig zinks store kvalitet som tag- eller vægbeklædningsmateriale dels på grund af materialets enkle udtryk, men også på grund af zinks relativt lille behov for vedligeholdelse, der gør det til et optimalt materialevalg i forbindelse med større væg- eller taglægningsprojekter.

Zink-tagets signalværdi

At vælge at belægge et tag med zink, har altså umiddelbart store individuelle fordele for den enkelte bygning – noget helt andet er materialets historiske betydning, som danner klare associationer hos iagttagerren, hvilket er med til at iscenesætte og cementere den konkrete bygnings betydning i samfundet. Dette er eksempelvis en fordel i forbindelse med kulturelle, erhvervsmæssige og uddannelsesinstitutioner som gerne vil signalere et ønske om have noget at sige og tilbyde det omkringværende samfund.

Hos Valdemar Petersen eftf. vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde ud af om zink er det rigtige valg i netop dit tilfælde og vejlede og rådgive dig om både zinks og andre tagmaterialers fordele. Med mange års erfaring inden for taglægning ved vi, at det er afgørende at du træffer det rigtige valg af tag, da det kan have stor betydning for byggeriet fremadrettet, både i forhold til funktionalitet og æstetisk karakter.

Fordi taglægning ikke kun er et spørgsmål om at putte et kirsebær på toppen, men faktisk er et vigtigt element i selve bygningskonstruktionen, er det væsentligt, at du enten på egen hånd eller med hjælp fra en rådgivende virksomhed, gør dig nogle konkrete tanker om det specifikke tagmaterialevalgs fordele og ulemper, sådan at du imødekommer eventuelle uønskede konsekvenser mest hensigtsmæssigt.

Kontakt os på telefon eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden, og fortæl os om dit konkrete projekt og ideer, så vi sammen kan finde, det helt rigtige tagvalg til dig!