VVS Frederiksberg

VVS installatør København

- Valdemar Petersen eftf. er din lokale VVS installatør

- Valdemar Petersen eftf.

Valdemar Petersen eftf. ligger i hjertet af Frederiksberg. Vi er et velrenommeret blikkenslagerfirma og VVS installatør med mange års erfaring, der kan udføre alle typer VVS-arbejde som du måtte have brug for. Hos os er du garanteret en ypperlig service inden for montering og blikkenslagerarbejde. Som en af de førende VVS installatører i København og på Frederiksberg har vi udført arbejde for blandt andet Carlsbergfondet, Det Kongelige Teater og Kronborg Slot. Vores speciale er monteringer i kobber- og zinktage såvel som skifer og VVS-arbejde.

Diverse VVS opgaver 
Hvis du har brug for en VVS installatør i København til at varetage dine varme-, vand- eller sanitetsopgaver, er Valdemar Petersen eftf. det rigtige sted at kontakte. Vi kan varetage en lang række både små og store VVS opgaver, hvor vi kan stå for alt fra levering til installation. Det eneste du behøver at tænke på, er hvilke løsninger og materialer, du ønsker. Her guider vi dig gerne igennem og foreslår produkter og gode løsninger. Vi hjælper dig til at se forskellige fordele og ulemper ved dine mulige løsninger, så du kan træffe de rette valg.

Vi kan blandt andet varetage:

Hvis du står over for en badeværelsesrenovering, eller du skal bygge nyt, kan vi hjælpe dig fra start til slut. Vi kan varetage installationerne på dit badeværelse og foreslå produkter såsom toiletter, hvor vi kan levere et stort udvalg i forskellige prisklasser. Vi har en lang erfaring og derfor se alternative løsninger og eventuelle uhensigtsmæssigheder, som kan være svært at få overblik over, hvis man ikke er vandt til det. Det kan derfor være meget udbytterigt at snakke med en professionel, som kan foreslå løsninger og give idéer, og samtidig have en praktisk forståelse for, hvad der kan lade sig gøre. 

Udover badeværelsesetablering kan vi også hjælpe dig med din køkkenrenovering, hvis du skal have lavet nye installationer eller have installeret et nyt gaskomfur. Her kan vi varetage både frakobling af dit eksisterende gaskomfur og opkoblingen til det nye. 

Hvis du skal renovere eller bygge nyt, kan vi ikke kun rådgive og vejlede dig til de rigtige løsninger – vi kan også visualisere dem for dig. Som kunde hos os kan du nemlig få 3D-visualiseringer, som i høj grad kan gøre det nemmere for dig at tage de rigtige valg. 3D-visualiseringer giver dig mulighed for at se nøjagtigt, hvordan resultatet bliver, så du undgår forkerte elementer eller indretninger. 

Så hvis du har brug for en dygtig VVS installatør i København til at varetage din renovering eller dit nybyggeri, står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan varetage alle opgaver i processen fra start til slut, hvor vi hjælper med alt fra indkøb til fragt og opsætning.

Professionelt og velrenommeret VVS-firma
Hos Valdemar Petersen eftf. finder du en professionel VVS installatør på Frederiksberg i København. Vi kan løse stort set alle opgaver inden for vand, varme og sanitet, og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt og grundigt. 

Alle vores folk er erfarne og har en stor viden indenfor VVS området, og vi arbejder i hverdagen ud fra en målsætning om at efterlade alle vores kunder glade og tilfredse. Hos os får du en venlig og serviceminded behandling, hvor der altid er tid til at besvare dine spørgsmål. Vi rådgiver og vejleder dig i din renoverings- eller byggeproces, så det bliver nemmere at tage de rigtige beslutninger. Som kunde hos os er du i centrum, og vi tager os god tid til dig. 

Hvis du har brug for en kompetent og erfaren VVS installatør i København, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Faglig ekspertise og gode tilbud

Vi tilbyder en bred vifte af monteringsarbejde og VVS-installationer tilpasset dine ønsker og behov. Har du brug for et nyt badeværelse, står vi klar med vores ekspertise og hjælp fra start til slut. Du vælger blot, hvordan badeværelset skal indrettes, så klarer vi resten. Har du brug for hjælp til indretning og placering af toilet, bad og armaturer, kan vi tilbyde 3D-visualiseringer af badeværelset med de valgte produkter, så du kan se, hvordan det færdige rum kommer til at se ud. Hvis du accepterer vores tilbud på de valgte produkter og det medfølgende monteringsarbejde, får du 3D-visualiseringen gratis med i købet.

Du er i gode hænder hos os, da Valdemar Petersen eftf. er medlem af TEKNIQ, installatørernes organisation. Det er din garanti for, at vi udfører vores arbejde med sikkerhed og faglig kvalitet for øje. TEKNIQ har stiftet Dansk VVS Garanti, som giver dig mulighed for klage, hvis arbejdet ikke er udført korrekt.

Besøg vores butik i København

Har du brug for en blikkenslager eller VVS installatør i København med stor faglig ekspertise, er du meget velkommen til at ringe til os. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. En anden mulighed er at besøge vores butik på Frederiksberg, hvor vi har gode tilbud på toiletter, armaturer og håndvaske, lige til at hente med hjem. Butikken ligger i gåafstand fra Frederiksberg metrostation, og både 2A og 8A standser i nærheden. Vi står altid klar til at vejlede dig på basis af vores store erfaring, så du får en løsning, der passer til dig.