Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/valdemarpetersen.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Billig VVS København - Få installationer til gode priser lige her

VVS Frederiksberg

Billig VVS København

Har du brug for at få udført VVS-arbejde i København til en billig pris? Hos Valdemar Petersen eftf. står vi klar til at hjælpe dig, uanset om du skal bruge hjælp til montering af blandingsbatterier, toilet eller komfur. Som autoriseret gas- og vandmester og medlem af installatørernes organisation er vi omfattet af Dansk VVS Garanti, kvalitetsmærket for dansk VVS-arbejde og din garanti som kunde for sikkert og veludført arbejde.
Vi er et firma, der går op i kvalitet, uanset hvilken opgave vi påtager os, og vores kunder tæller blandt andre Det Kongelige Teater, Carlsbergfondet og Kronborg Slot. 

Så hvis du har brug for at få udført noget billigt VVS arbejde i området omkring København, er Valdemar Petersen eftf. et oplagt valg. Vi står klar til at give dig kvalitetsløsninger og en god rådgivning og service. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål inden for VVS området. Vi har dig som kunde i centrum, og vi tager os gerne tid til en uforpligtende snak. Ring til os i dag, eller skriv en e-mail til os. Så hører du hurtigt fra os. 

 

Vi opfylder dine VVS-ønsker

Vi deler gerne ud af vores ekspertise, hvis du har brug for hjælp til VVS-installationer. Vores opgave er at lette arbejdet for dig, og derfor kan vi hjælpe både med enkeltstående opgaver og samlede løsninger, eksempelvis hvis du skal have nyt badeværelse. Her kan vi hjælpe med alt fra indretning og valg af inventaret til selve installationen, så du slipper for besværet med indkøb og fragt af de forskellige elementer. For at sikre, at dit badeværelse bliver præcis, som du ønsker det, tilbyder vi som noget særligt en 3D-visualisering af dit badeværelse, så du nemt kan få et overblik over, hvordan rummet skal indrettes. På den måde opdager du hurtigt, hvis bad eller håndvask ikke er placeret på en praktisk måde, og kan nemt lave indretningsplanen om igen. Hvis du siger ja til vores tilbud, skal du ikke betale ekstra for 3D-planen – den får du med i købet. 

 

Brug for en billig VVS i København? - Valdemar Petersen eftf. kan hjælpe

Hvis du har brug for at få udført noget billigt VVS arbejde i København eller omegn, er vi det rigtige sted at kontakte. Hos Valdemar Petersen eftf. i København kan du få varetaget en lang række både små og store VVS opgaver. Vi har en stor ekspertise, og vi kan hjælpe dig med at få besvaret dine spørgsmål inden for VVS arbejde, så du kan trække de rette valg. Vi kan udføre diverse opgaver inden for vand, varme og sanitet, og vi har speciale inden for zink-, aluminium- og kobberarbejde.

Hos Valdemar Petersen eftf. i København kan vi blandt andet varetage:

Vi kan udføre VVS opgaver såsom etablering af badeværelser, hvis du skal bygge nyt eller renovere dit badeværelse. Her kan vi stå for levering og installation og andre opgaver i processen, så du kun skal tænke på at vælge de rette løsninger for dig. Vi kan levere og installere blandt andet blandingsbatterier og toiletter i høj kvalitet og i mange forskellige prisklasser. Vi har nogle gode tilbud på montering og levering af forskellige blandingsbatterier til henholdsvis håndvask og bruser, og du er altid velkommen til at kontakte os for specifikke produkter og tilbud.

For at gøre dine beslutninger nemmere tilbyder vi desuden at lave 3D-visualiseringer af dit kommende badeværelse, så du kan se, hvordan løsningerne vil komme til at se ud. Det giver dig et helt andet grundlag at træffe dine beslutninger ud fra, så du ikke kommer til at vælge nogle uholdbare løsninger. Det kan være, hvis elementerne bliver placeret forkert, eller der ikke er så meget plads, som du forestiller dig. Her kan en 3D-visualisering hjælpe dig med at undgå forkerte beslutninger, som kan være ærgerlige og omkostningsfulde. Vi gør på den måde vores bedste for at hjælpe dig bedst muligt igennem processen, så din renovering eller dit nybyg bliver en så god oplevelse som muligt. 

Så hvis du skal have renoveret dit badeværelse, eller du skal bygge nyt, kan vi hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut. Som kunde hos Valdemar Petersen eftf. i København får du udført dit VVS arbejde billigt men af høj kvalitet. Vi kan varetage alt fra indkøb til fragt og opsætning.

Ud over badeværelsesetablering kan vi også hjælpe dig, hvis du skal have installeret et nyt gaskomfur. Her kan vi varetage både frakobling af dit eksisterende gaskomfur og opkoblingen til det nye gaskomfur, hvor vi naturligvis også udfører indregulering og test af det nye gaskomfur.

Om Valdemar Petersen eftf.
Valdemar Petersen eftf. er en velrenommeret virksomhed, som kan løse diverse opgaver inden for vand, varme og sanitet. Vi har et godt team af erfarne medarbejdere, som alle deler samme mål om at efterlade vores kunder glade og tilfredse. Vi har eksisteret i en lang årrække, og vi har derfor en bred erfaring, som kommer vores kunder til gode.

I vores hverdag har vi fokus på at udføre dine blikkenslager eller VVS opgaver af høj kvalitet og at give en serviceminded behandling. Det mener vi er alfa omega for en god oplevelse som kunde.  

 

Billig VVS installatør? Kontakt os i dag eller find os på Frederiksberg

Hvis du bor i København og søger en billig VVS installatør, er vi nemme at finde, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud. Ring til os eller brug vores online kontaktformular, det er nemt og hurtigt. Ønsker du personlig kontakt, er du også velkommen i vores butik på Frederiksberg. Vi ligger kun en lille spadseretur fra Frederiksberg metrostation, og du kan også tage 2A og 8A herhen. Her kan du også finde et stort udvalg af armaturer, håndvaske og toiletter til en god pris. Vi glæder os til at hjælpe dig.